Kesälisenssi 2019

Lavis®-lisenssi oikeuttaa järjestämään ja markkinoimaan Lavis-lavatanssijumppa®- tunteja sekä hyödyntämään kaikkia Lavis-lavatanssijumppa Oy:n lisenssinhaltijoille tuottamaa markkinointi-, koulutus- ja muuta materiaalia.

Jokaisella säännöllisesti Lavis-tunteja järjestävällä ja markkinoivalla taholla tulee olla voimassa oleva järjestävän tahon lisenssi.

Lisenssiin nimetään ohjaaja/ohjaajat joiden tulee olla suorittaneet Lavis-lavatanssijumpan peruskurssin. Lisenssi on yritys- / seura- / järjestö- / yhdistyskohtainen ja sisältää vain kyseisen tahon järjestämän toiminnan. Isommissa yrityksissä, joilla on useampia toimipisteitä, lisenssi on toimipistekohtainen.

Kesälisenssi on tarkoitettu sellaisille järjestäville tahoille, joilla toiminta on kausiluonteista. Kesälisenssi on voimassa 1.5-30.9. Sopimuskauden päätyttyä sopimus päättyy automaattisesti. Kesälisenssin hinta on 82,00 € (sis.alv. 24 %). Yhteen lisenssiin voi nimetä max. 3 eri ohjaajaa. Lisenssillä järjestävä taho saa järjestää rajattoman määrän Lavis®-tunteja omassa toiminnassaan.

Hae lisenssiä!