Timmebeskrivning

LAVIS-dansbanedansgympa är en ny rolig, lätt och svettig form av motion, som bygger på en mellanform av dansbanedanssteg och gympa. LAVIS dansas ensam, så det finns ingen risk att någon trampar på tårna. På passet dansas välbekanta dansbanedansar som humppa, jenka, rock/jive, cha cha och samba. På passet lär du dig olika danssteg av dansbanedans vid sidan av motion. Som på dansbanedans också på LAVIS dansar man två samma dansgren i rad och det spelas traditionell finsk dansbanedans musik. Dansbanedans är så trevlig att du inte ens märker att du tränar, men ändå går du hem svettig.

Passet består av växling av följande danser: vals, humppa, jenka, polka, mazurka, tango, rock, jive, foxtrot, Single-time swing, salsa, cha cha, rumba och samba.

Till principer av LAVIS-dansbanedans hör att danssteg och koreografi är så lätt att även en oerfaren dansare hänger med. På passet gås genom olika dansbanedanser och alla kommer att hitta sina egna stjärnstunder. Förbättring av kondition sker obemärkt när man motioner i en stor grupp, var och en på sin egen stil och effekt. LAVIS-dansbanedansgympa rycker med människor av olika slag. Den gemensamma nämnaren för alla människor som håller på med LAVIS är lusten att ha roligt och lusten att ha olika upplevelser vid sidan av vardagliga saker.

Utbilda dig själv, din anställd eller föreningsaktiv till LAVIS-ledare och börja en populär motionsform på din ort.

Kontakt och fråga mera!

Tuntikuvaus Lavis-tunti