Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Lavis-jumppaperheeseen kuuluu myös erityisryhmille sovellettu Vire-Lavis, veteen suunnattu Allas-Lavis ja Plus-Lavis käsipainoilla toteutettava versio Laviksesta.

TAUSTAA

Riitta LindroosLavis on toiminut vuodesta 2015. Idean kehittivät Sirkku Pusa ja Johanna Partanen.

Tänään Laviksen harrastajia on jo paljon ja he toimivat 400:n ohjaajan innostamina eri puolilla Suomea.

Kesällä 2023 aloitin toimitusjohtajana sekä yrittäjänä Lavis-konseptissa. Olen toiminut aiemmin itse ohjaajana kahdeksam vuotta ja lisäksi samalla olen suunnittellut uusia koreografioita ohjaajien käyttöön.

Tavoitteenani on kehittää Lavista edelleen, tarjota koulutusta niin uusille kuin jo Laviksen parissa työskenteleville ohjaajille sekä tehdä tätä tanssiliikunnan lajia tunnetuksi erilaisille kohderyhmille.

Nyt meillä on jo Vire-LavisAllas-Lavis ja Plus-Lavis. Jokainen voi löytää itselleen sopivan tavan tanssia ja nauttia liikunnasta.

Tervetuloa mukaan iloiseen liikkuvaan joukkoomme!

Riitta Lindroos
Toimitusjohtaja
riitta@lavis.fi

Tämä on tavallinen evästeilmoitus, jonka voit helposti muokata tai poistaa käytöstä haluamallasi tavalla järjestelmänvalvojassa. Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että tarjoamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivustollamme.