Vire-Lavis pohjautuu Lavis-lavatanssijumppaan ja on siitä sovellettu versio henkilöille, joilla on sairauden, vamman tai muun syyn vuoksi toimintakyvyn rajoituksia. Vire-Lavis -tunnit toteutetaan pääosin istuen ja/tai tuolia apuna käyttäen. Vire-Laviksen peruskurssin tanssilajit ovat: humppa, valssi, jenkka, tango, polkka, salsa ja rock.

Vire-Lavis on lisenssivapaa tuote! Vire-Lavis koulutuksen käyneet voivat hyödyntää Vire-Lavis tuotemerkkiä sen käyttötarkoituksessa liikunnanohjauksessa. Muut oikeudet tuotemerkkiin pidätetään.


Tanssi on aina ollut seniori-ikäisille luonnollinen tapa liikkua ja ikivihreät kappaleet virittävät nuoruusmuistoihin. Tunneilla näkyy vahvasti liikkumisen riemu, rentous ja hauskanpito. Tunti sopii kaikille asiakkaille yhtälailla ikään tai kuntotasoon katsomatta. Ryhmässä jokainen voi toteuttaa liikkeitä sopivan vaativuustason mukaan. Vire-Lavis virittää energiatasot korkealle vielä pitkäksi aikaa tunnin jälkeenkin. Tunnilla vapautuva endorfiini toimii myös kehon luonnollisena kipulääkkeenä. Ennen kaikkea Vire-Lavis motivoi liikkumaan ilman suorituspaineita ja naama irvessä puristamista. Suosittelen kaikkia lämpimästi kokeilemaan. Tanssin iloa!

Miia Kola
Fysioterapeutti

Katso koulutuskalenteri

Tämä on tavallinen evästeilmoitus, jonka voit helposti muokata tai poistaa käytöstä haluamallasi tavalla järjestelmänvalvojassa. Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että tarjoamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivustollamme.