Hae lisenssiä

Lavis®-lisenssi oikeuttaa järjestämään ja markkinoimaan Lavis-lavatanssijumppa® -tunteja sekä hyödyntämään kaikkia Lavis-lavatanssijumppa Oy:n lisenssinhaltijoille tuottamaa markkinointi-, koulutus- ja muuta materiaalia.

Järjestävän tahon lisenssi

Jokaisella säännöllisesti Lavis-tunteja järjestävällä ja markkinoivalla taholla tulee olla voimassa oleva järjestävän tahon lisenssi.

Hintaan sisältyy yksi ohjaaja, jonka tulee olla käynyt Lavis-lavatanssijumpan peruskurssi. Lisenssiin voi lisätä useampia ohjaajia. Sopimukseen nimetään ohjaajat, jotka sisältyvät lisenssiin. Sopimus on yritys / seura / järjestö/ yhdistys-kohtainen ja sisältää vain kyseisen tahon järjestämän toiminnan. Isommissa yrityksissä, joilla on useampia toimipisteitä, lisenssi on toimipistekohtainen.

Epäsäännöllinen toiminta ei vaadi järjestävän tahon lisenssiä. Epäsäännölliseksi toiminnaksi katsotaan kaikki sellainen toiminta jota järjestävä taho järjestää max. 8 kertaa laskutuskauden aikana. (Laskutuskaudet 1.1.-30.6. ja 1.7.-31.12.) Epäsäännöllistä toimintaa voi toteuttaa ohjaajan henkilökohtaisella lisenssilä.

Henkilökohtainen lisenssi

Henkilökohtainen lisenssi riittää lisenssinhaltijan henkilökohtaisesti (ml. toiminimi) järjestämään ja markkinoimaan toimintaan. Lisäksi henkilökohtaisen lisenssin haltija voi käydä ohjaamassa myös muiden tahojen järjestämiä Lavis-tunteja, vaikka ei olisikaan nimetty kyseisen tahon lisenssisopimukseen. Järjestävällä taholla tulee kuitenkin aina olla voimassa oleva lisenssisopimus.


Hae lisenssiä

Tämä on tavallinen evästeilmoitus, jonka voit helposti muokata tai poistaa käytöstä haluamallasi tavalla järjestelmänvalvojassa. Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että tarjoamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivustollamme.