Pool-Lavis träning är tänkt som en kompletterande utbildning för att utöka Lavis kontrollmöjligheter i vattnet och för att ge nya dimensioner till de som redan kontrollerar vattensporter. Pool-Lavis utbildning ger dig färdigheter att guida Lavis i vattnet. På kursen får du lära dig Allas-Lavis grundläggande rörelser för följande dansgenrer: humppa, vals, jenkka, tango, rock, salsa, polka, samba.

Kurslängd 5 timmar. Priset för kursen är €215 (inkl. moms 24%). (inkluderar undervisning, kursmaterial och poolavgift). Vid avbokning efter sista anmälningsdag utan läkarintyg debiterar vi halva kurspriset. Om du inte avbokar helt och inte dyker upp debiterar vi hela kursavgiften. Att delta i kursen kräver inte Lavis scendansutbildning.

För att organisera Allas-Lavis-lektioner måste du ha en giltig Allas-Lavis-licens. Licensen kostar €60 (inkl. moms 24%)/ 6 månader. För personer med giltig Lavis-licens är en halvårs Allas-Lavis-licens €25 (inkl. moms 24%).

Kursen genomförs vid 10 deltagare.Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar.

Se träningskalendern

Detta är en standard cookie-notis som du enkelt kan anpassa eller inaktivera som du vill i admin. Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.

INTEGRITETSPOLIC