Vire-Lavis bygger på Lavis scendansrutin och är en tillämpad version av den för personer som har funktionsbegränsningar på grund av sjukdom, skada eller andra orsaker. Vire-Lavis lektioner genomförs huvudsakligen sittande och/eller med stol som hjälpmedel. Dansgenrerna i Vire-Lavis grundkurs är: humppa, vals, jenkka, tango, polka, salsa och rock.

Vire-Lavis är en licensfri produkt! De som genomgått Vire-Lavis-utbildningen kan använda varumärket Vire-Lavis för dess avsedda användning i träningsvägledning. Övriga rättigheter till varumärket förbehålls.


Dans har alltid varit ett naturligt sätt för seniorer att röra sig, och de vintergröna sångerna väcker ungdomsminnen. Rörelseglädje, avkoppling och nöje återspeglas starkt i klasserna. Klassen passar alla kunder lika, oavsett ålder eller konditionsnivå. I gruppen kan alla utföra rörelser efter lämplig svårighetsgrad. Vire-Lavis håller energinivåerna höga under lång tid även efter lektionen. Endorfinet som frigörs under lektionen fungerar också som kroppens naturliga smärtlindring. Framför allt motiverar Vire-Lavis dig att röra på dig utan prestationspress och grimaser. Jag rekommenderar alla varmt att prova. Jag dansar av glädje!

Miia Kola
Fysioterapeut

Se träningskalendern

Detta är en standard cookie-notis som du enkelt kan anpassa eller inaktivera som du vill i admin. Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.

INTEGRITETSPOLIC