Lavis scendansrutin är en rolig, lättsam och svettig träningsform som bygger på en korsning mellan scendanssteg och hoppning. Du dansar ensam på scenen, så det är ingen fara att någon trampar dig på tårna. I klassen dansas bekanta scendanser som humppa, jenkka, rock/jive, Cha Cha Cha och samba. I klassen kommer du till och med att lära dig grunderna i olika scendanssteg, tillsammans med fitness.

I Lavis hopppapper ingår även Vire-Lavis, som är lämplig för speciella grupper, Allas-Lavis , riktat mot vatten, och Plus-Lavis, en version av Lavis som kan utföras med hantlar.

BAKGRUNDSINFORMATION

Riitta Lindroos Lavis har funnits sedan 2015. Idén utvecklades av Sirkku Pusa och Johanna Partanen .

Idag finns det redan många Lavis-entusiaster och de jobbar inspirerade av 400 instruktörer i olika delar av Finland.

Sommaren 2023 började jag som VD och entreprenör inom Lavis-konceptet. Jag har tidigare själv arbetat som regissör i åtta år och samtidigt har jag även designat nya koreografier för regissörer.

Mitt mål är att utveckla Lavis vidare, att erbjuda utbildning till både nya och befintliga instruktörer som arbetar med Lavis, samt att göra denna form av dansövning känd för olika målgrupper.

Nu har vi redan Vire-Lavis , Allas-Lavis och Plus-Lavis . Alla kan hitta ett passande sätt att dansa och njuta av träning.

Välkommen till vår glada flyttgrupp!

Riitta Lindroos
Verkställande direktör
riitta@lavis.fi

Detta är en standard cookie-notis som du enkelt kan anpassa eller inaktivera som du vill i admin. Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.

INTEGRITETSPOLIC