Timbeskrivning

Lavis scendanshopp är en ny rolig, lättsam och svettig träningsform som bygger på en korsning mellan scendanssteg och hoppning. Du dansar ensam på scenen, så det är ingen fara att någon trampar dig på tårna. I klassen dansas välbekanta scendanser som humppa, jenkka, rock/jive, Cha Cha och samba. I klassen kommer du till och med att lära dig grunderna i olika scendanssteg, tillsammans med fitness. Liksom i scendans dansar man i Lavise två av samma danstyper efter varandra och under klassen spelas traditionell finsk scendansmusik. Scendans är så bekvämt att du inte ens märker att du tränar, men du lämnar klassen svettig.

Lektionen består av följande danstyper: Vals, humppa, jenkka, polka, masurka, tango, rock, jive, foxi, fusku, salsa, cha cha, rumba och samba.

Principerna för Lavis scendansklass inkluderar att dansstegen och koreografin är så lätta att även den mest oerfarna dansaren kan vara med. Under klassen går vi igenom en mängd olika typer av scendans och alla hittar sina egna stjärnögonblick i klassen. Konditionsökningen går obemärkt förbi när du tränar i en stor grupp, var och en med sin egen stil och kraft. Lavis scendans rör väldigt olika typer av människor. Den gemensamma nämnaren för människor som tycker om Lavi är viljan att koppla av och ha kul, samt att söka olika upplevelser vid sidan av vardagliga saker.

Utbilda dig själv, din anställd eller en aktiv medlem i klubben till LAVIS-instruktör och starta en populär träningsform i ditt samhälle.


Kontakta oss och fråga mer

Detta är en standard cookie-notis som du enkelt kan anpassa eller inaktivera som du vill i admin. Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.

INTEGRITETSPOLIC